MACHIKO

MACHIKO De lekkerste sushi bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2383 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Machiko. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 2:17 Halve pokébowl. Naast enige vis, kan voldoende rijst worden gebruikt. Aan de telefoon geprobeerd mij “af te schudden”. Er zou ‘volgende keer op worden gelet’. Die geest lijkt te laten zien hoe mijn product tot stand kwam die avond. Normaal tevreden.
20 mei 2022 om 21:16 Bezorger kwam half uur later. Het warme eten was zompig. Sushi was wel okay, niet super voor wat ik betaal. Beetje te duur voor de kwaliteit.
20 mei 2022 om 19:07 Super lekker en snel bezorgd
19 mei 2022 om 10:43 The warst poke bowl in buitenveldert. Small portion and mainly filled with rice rather than vegetables.
14 mei 2022 om 21:06 Thin and transparent tuna. Temaki too small.
12 mei 2022 om 20:27 advocados waren overijp, 3 stukjes zalm in me pokebowl, rijst was best wel hard ik eis eig me geld terug
4 mei 2022 om 8:58 Sushibowl was top! Wasabi dressing heel lekker. Bezorging iets langer dan gepland maar alsnog erg snel
30 apr 2022 om 4:13 .
25 apr 2022 om 18:33 Het eten was echt slecht. De zalm was niet te kauwen
22 apr 2022 om 13:39 Avocado was veel te hard, rijst was te plakkerig en ik kreeg splinters van de stokjes
19 apr 2022 om 16:15 Quick, good proportions, and tasty!